V. "ÓRIÁS LESZEL" SÁROSPATAKI SPORTFESZTIVÁL, KIÁLLÍTÁS ÉS SPORTKONFERENCIA

6 NAP - 15 SPORTÁG – 9 HELYSZÍN – 70 CSAPAT – TÖBB MINT 2400 RÉSZTVEVŐ

     2015. május 8-9-10-én és 15-16-17-én, Sárospatak Város Önkormányzata, a Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola, az Árpád Vezér Diáksport Egyesület, EKF Comenius Kar, és a sárospataki sportegyesületek szervezésében kerül megrendezésre az V. „Óriás leszel” Sárospataki Sportfesztivál, Kiállítás és Sportkonferencia.

1. nap

2015. május 8. (péntek) =

A CSÁSZÁR - azaz az ALBERT KIÁLLÍTÁS MEGNYITÓJA

Ezen a napon már reggel 12 órakor a sárospataki Makovecz térre megérkezik a Fradi busz, amely megtekinthető lesz a nap folyamán 15 óráig. Ezt követően kezdődik ALBERT FLÓRIÁNválogatott labdarúgó, az egyedüli magyar aranylabdás, azaz a CSÁSZÁR emlékkiállításának a megnyitó ünnepsége, a sárospataki Művelődés Házában.

 

2. nap

2015. május 9. (szombat) = „ÉLETMÓDVÁLTÓ” – CSALÁDI FITNESZ ÉS EGÉSZÉGNAP

 

A második napon nagy meglepetés várja a résztvevőket, hiszen a délelőtti kosárlabda és sakk versenyek után, KATUS ATTILA fitnesz sztárvendég érkezik Sárospatakra. Fitneszórák, egészségügyi állapotfelmérés, paleo kóstoló, gyermekprogramok-kreatív sziget, csontkovácsolás, kineziológia, kozmetikai kezelések és minden, ami EGÉSZSÉG! A II. SÁROSPATAKI NATUR PIAC – a környék termelőinek bemutatkozásával is képviselteti magát!

3. nap

2015. május 10. (vasárnap) =   VIII. SUSI NEMZETKÖZI SPORTTEHETSÉG GYERMEKFESZTIVÁL

A 2015. május 10-ei napon a gyerekeké lesz a főszerep! Több mint 9 sportág 600 sportolója méri összetudását. Sportágak: vízilabda, torna, sakk, kézilabda, labdarúgás, szivacskézilabda, asztalitenisz, darts, floorball, mazsorett. Sőt a kilátogatók, LISZTES KRISZTIÁNT – a 49-szeres magyar válogatott labdarúgót - is láthatják, aki kezet fog minden résztvevő gyermekkel. Ezen kívül a Ferencváros U12-es csapata is Sárospatakra érkezik.

4. nap

2015. május 15. (péntek) =  ORSZÁGOS „ÓRIÁS LESZEL” SPORTKONFERENCI

2015. május 15-én, pénteken, 11.00 órától az Eszterházy Károly Főiskola Comenius Karának Dísztermében kerül megrendezésre az "Óriás leszel" SPORTKONFERENCIA.

Az előadók között lesz CZENE ATTILA olimpiai bajnok úszó és KROPKÓ PÉTER triatlonista is. Délután a Sárospataki Sportbarátok Köre összeül szakmai műhelybeszélgetésre. Téma: „Új utak a sárospataki sportfejlesztésben”

5. nap

2015. május 16. (szombat) = „SULI SÁRKÁNYOK” –VÁROSOK KÖZÖTTI SÁRKÁNYHAJÓ VERSENY

Igazi kuriózum lesz ez a nap, hiszen Sárospatak, Sátoraljaújhely és Tokaj városok közötti SÁRKÁNYHAJÓ VERSENY kerül megrendezésre VASKÚTI ISTVÁN - Olimpiai bajnok, 10-szeres világbajnok kenus védnökségével.  Egy igazi evezősbajnokság általános és középiskolások és felnőtt csapatok részére a Bodrogon! Aki pedig a tollaslabdát vagy a szivacskézilabdátkedveli, az az ÁVG-be látogasson ki ezen a napon!

6. nap

2015. május 17. (vasárnap) = „Vágtass velem!” II. SÁROSPATAKI LOVAS ÜGYESSÉGI VERSENY

 

2015. május 17-én – vasárnap – zárul az eseménysorozat, amikor is a „Vágtass velem!” II. Sárospataki LOVAS ÜGYESSÉGI VERSENY és LOVAS NAP kínál majd érdekességeket az érdeklődők számára. A délelőtt folyamán a legkisebb szivacskézisek zárják a küzdelemsorozatot az ÁVG-ben.

A SZERVEZŐK MINDENKIT SZERETETTEL VÁRNAK EZEKEN A NAPOKON, AMELYEK IZGALMAKAT ÉS SPORTOS ÉLMÉNYEKET REJTENEK.

LÁTOGASSON EL RENDEZVÉNYEINKRE!

További információ / részletes program:

- www.sarospatak.hu

- https://www.facebook.com/groups/1414896098811353/

- https://www.facebook.com/pages/Sárospataki-Utánpótlásnevelő-Sportiskola-SUSI/

 

SZERVEZŐK:

BELICZA JÁNOS:             +36704504260; spataksusi@gmail.com;

LÍVJÁK EMÍLIA:              +36309982528; livjakemi@gmail.com,

GYÖRKI ERIKA:               +36707715167; kgyerika@gmail.com.

AKIKKEL TALÁLKOZHATUNK

AZ V. "ÓRIÁS LESZEL" SPORTFESZTIVÁLON

ALBERT MAGDOLNA       Óriás leszel-1. nap: 2015. május 8.

Magyarország egyetlen aranylabdás labdarúgójának, azaz Albert Flóriánnak a lánya.

 

KATUS ATTILA        Óriás leszel-2. nap: 2015. május 9.

6-szoros Világ-, 2-szeres Európa–bajnok sportoló sportaerobik sportágban; Aerobik szakedző, Személyi edző, Életmód tanácsadó.

 

LISZTES KRISZTIÁN        Óriás leszel-3. nap: 2015. május 10.

17 évesen játszotta első mérkőzését a Ferencváros felnőtt csapatában; 49-szeres magyar válogatott labdarúgó, Jelenleg a NB II-ben szereplő Soroksár vezetőedzője;  A Stuttgart és a Werder Bremen volt játékosa.

 

CZENE ATTILA        Óriás leszel-4. nap: 2015. május 15.

Olimpia bajnok úszó; A magyar úszósport halhatatlanja; 2005-től a MOB tagja; 2008-tól a Magyar Úszószövetség Elnökségi tagja;  2013 decembere óta a Magyar Szabadidősport Szövetség elnöke.

 

KROPKÓ PÉTER       Óriás leszel-4. nap: 2015. május 15.

Világbajnok és Európa bajnok  triatlonista; többszörös Iron man győztes; Jelenleg tanácsadóként és előadóként dolgozik.

 

VASKÚTI ISTVÁN              Óriás leszel-5. nap: 2015. május 16.

Olimpiai bajnok kenusedző, sportvezető; Nemzetközi Fair play-díjas; 1980-ban a moszkvai olimpián Foltánnal párban megszerezték az aranyérmet 500 méteren;  2006-tól a Nemzeti Sportszövetség elnökségi tagja volt; tízszeres világbajnok.

 

DR. HEGEDŰS CSABA      Óriás leszel-5. nap: 2015. május 16.

Olimpiai bajnok birkózó, edző, sportvezető, mesteredző; Világbajnok és Európa-bajnok sportoló; A pekingi olimpia birkózóversenyeinek technikai ellenőre volt;  A Magyar Birkózószövetség elnöke (1992-2014-ig).

 MEGÉRKEZETT A SUSI MÁSODIK KISBUSZA

Folytatódtak a 2015-ös versenysorozatok a Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola sportolói számára. Ehhez pedig nagy segítség, a TAO pályázat keretein belül vásárolt második kisbusz, amely Nissan márka jellel van ellátva. A Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola vezetősége büszke arra, hogy sikerült megvásárolni a második járművet, melyet már használatba is vettek - nagy örömmel - a sportolók.

A cigándi és a kisvárdai tornák után, az U13-as, az U12-es, az U11-es, az U9-es és az U7-es labdarúgó korosztály folyamatosan részt vesz a Bozsik program eseményein, sőt a tavaszi szünet alatt öt játékos - régió - kiválasztó edzésen szerepelt Sátoraljaújhelyben, amely összesen 4 edzésből állt! Április 12-én, Bőcsön kezdődik a tavaszi idény a leány felnőtt labdarúgó csapat számára, amely sok edzőmérkőzéssel és tornával (Szerencs, Bőcs, Encs, Sárospatak) készült a megmérettetésekre. A részletes sorsolás a SUSI facebook oldalán megtalálható!

Az U11-es leány kézilabdások Balmazújvárosban játszottak legutóbb bajnoki mérkőzéseket, majd április és májusban Tiszavasváriban, Felsőzsolcán, Sárospatakon (05.10.) és Újfehértón lépnek pályára. Az U8-as kézis lányok Csengeren vendégszerepeltek, de még láthatjuk őket Sárospatakon (05.16 és 05.17.), Nyíregyházán és Tiszavasváriban is játszani.

Idén először az egyesület beadta a pályázatát az Erzsébet táborra, melynek döntése megszületett! Így közel 30 sportoló vehet részt a táborban, 2015. június 21-től, Fonyódligeten. Szintén sikeres pályázatot prezentált a sportoskola Sárospatak Város Önkormányzata felé, hiszen idén 600.000 forint a nyertes összeg.

Hír még a SUSI életéből.... Eldőlt, hogy idén is megrendezésre kerül az "ÓRIÁS LESZEL" Sárospataki Sportfesztivál és Konferencia. Már az időpontja is megvan a hat napos rendezvények: 2015. május 8-9-10. és 15-16-17.

2015. május 8: A CSÁSZÁR - azaz az ALEBRT KIÁLLÍTÁS MEGNYITÓJA

2015. május 9: „ÉLETMÓDVÁLTÓ” - Családi Fitnesz, Egészségnap  és  NATUR Piac

2015. május 10: VIII.  SUSI NEMZETKÖZI SPORTTEHETSÉG GYERMEKFESZTIVÁL

2015. május 15: Országos „Óriás leszel” Sportkonferencia

2015. május 16: „SULISÁRKÁNYOK” – Sárospatak – Tokaj –Sátoraljaújhely városok közötti sárkányhajó verseny

2015. május 17: Vágtass velem!” II. SÁROSPATAKI LOVAS ÜGYESSÉGI     VERSENY és LOVAS 

(ezen kívül még számos program várja az érdeklődőket)

Kérjük - amennyiben van rá mód és lehetőség - adója 1 %-ával támogassa a sportiskolát! Köszönjük!

 

 Adószám: 19333607-1-05

További információ: www.facebook.com/pages/Sárospataki-Utánpótlásnevelő-Sportiskola és www.susi.mlap.hu.

  MEGÉRKEZETT A SUSI ELSŐ KISBUSZA

Beindultak a 2015-ös versenysorozatok a Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola sportolói számára. Ehhez óriási erőt adott az a díjátadó ünnepség, melyet Sárospatak Város Önkormányzata rendezett 2014 decemberében, melyen a SUSI U11-es leány kézilabda, U13-as labdarúgó, U14-es leány kézilabda, valamint a felnőtt női labdarúgó csapata lett jutalmazva.

            Számtalan tornára, kupára hivatalosak a kézisek és a focisták. Még mielőtt megkezdődött volna a 2015-ös eseménysorozat, immáron mondható, hogy szokás szerint, megrendezte a sportiskola a nyolcadik SUSI-s karácsonyt, melyen a gyerekek, szülők, edzők, vezetők léptek pályára. Ráadásul itt kapták meg a sportolók, azokat a felszereléseket, eszközöket, melyeket az egyesület a TAO pályázat keretein belül, szülői segítséggel vásárolt a tanulóknak. Az új mezeknek, melegítőknek, cipőknek és még sok más ruha neműnek nagyon örültek a gyerekek. A beruházás közel 2,6 millió forintba került.

            Az U13-as és az U11-es labdarúgó korosztály még decemberben részt vett a Nyíregyházi Kertváros által rendezett kupán, ahol harmadik valamint negyedik helyet ért el a csapat. Az U13-asok kétszer is szerepeltek Cigándon - teremtornán - ahol elsőre hatodik, másodjára negyedik helyezést értek el a rangos mezőnyben. Külön ki kell emelni, hogy a bronzmérkőzésen csak büntetőkkel maradtak alul a sportiskolások a DVTK-val szemben. Az U12-es csapat is megméretette magát, hiszen a Görög FS vendégeként Gyulaházán játszott és bronz érmet szerzett. Nem csak tornákon vesznek részt a focisták... Meghívást kaptak a fiatalok, a VI. Sárospataki Felnőtt Teremlabdarúgó Tornára is, ahol bemutató mérkőzést játszottak a döntő mérkőzés előtt. A csapat tagjai: Vachter Fanni, Ardó Alex, Halász Dániel, Szendrei Gábor, Gócs Bálint, Novák Szabolcs, Oláh Dániel, Melika Bence, Mózes Tamás, Batta Gergő, Lévai Péter,Cserpák Ferenc, Kovács Zsombor, Baráth Benedek, Sohajda András, Bódi Ádám, Miczák Márk, Baranyi Sándor, Posta Ádám, Rozgonyi Máté, Sprencz Ádám, Karászi Róbert, Lovas Dominik, Toniati Luka, Mohab Asia Farzin, Viczmándi Márk, Bódisz Ábel, Sereg Bendegúz, Repei Mátyás, Kántor Benedek, Vaszilkó Bálint, Czinke Nimród, Tán Gergő, Tallárom Balázs, Greskó Dominik, Tresz György, Papp Szabolcs - játékosok; Vachter Tamás - edző. Zsófi József tanítványai is bele kerültek abba a bizonyos mély vízbe, hiszen 2015. február 1-jén Putnokon szerepeltek, egy rangos nemzetközi tornán, a Sajóvölgye FS szervezésében. Legközelebb a csapatot február 15-én láthatják a pályán, mégpedig Cigándra van meghívása a kicsiknek. A csapat tagja: Hardon Rita, Baráth Levente, Botos Krisztián, Cifra Meliton, Csikó Rolland, Hunyadi Gergő, Kék Tamás, Kalocsai Viktor, Matisz Marcel, Kocsis Bence, Simai Soma, Sohajda Szabolcs, Sztanko Bence, Valler Bálint, Horváth Szabolcs - játékosok; - Zsófi József - edző.

            Az U11-es leány kézilabdások egyre jobban szerepelnek az Országos Kézilabda Bajnokság - Kulcsár Anita Régió küzdelmeiben! A Bodorovics tanítványok már megmutatták magukat Nyíregyházán, Felsőzsolcán, Sárospatakon, Tiszavasváriban és Kisvárdán is. De még nem ért véget a bajnoki rendszer, hiszen legközelebb Debrecenben és Balmazújvárosban is kezükbe veszik a kézilabdát a lányok. A csapat tagjai: Bodnár Lea, Cseke Flóra, Csizmár Petra, Gergácz Éva, Hajdu Lilla, Kántor Kincső, Kovács Eszter, Mudróczki Lilla, Perényi Anna, Rák Orsolya, Spisák Zsófi - játékosok; Bodorovics Tamás - edző. Az U14-es lányok folyamatos edzése mellett, Hevele István a legkisebbekre is fordít időt, hiszen az U8-as csapat irányítását is kézben tartja. Hamarosan ők is megkezdik a küzdelmeket. 2015 februárjától folyamatosan mérkőzéseket fognak játszani Fehérgyarmaton, Sárospatakon, Csengeren és Tiszavasváriban is.

            A felnőtt női csapat is megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra. Folyamatosan játsza az edzőmérkőzéseit a Balogh csapat (Bőcs, Szerencs). Ráadásul sok tornára is hivatalosak a lányok... Ilyen volt a Szent Erzsébet Kupa (IV. hely) és a Nyíregyházi Filó - Torna is (V. hely). A csapat tagjai: Sohajda Krisztina, Kapéri Kitti, Szemán Eszter, Molnár Dóra, Füleczki Diána, Takács Brigitta, Preszoly Fruzsina, Márki Erika, Vajóczki Karolina, Kardosi Karina, Csehi Kincső   - játékosok; Balogh Tamás - edző.

          Hír még a SUSI életéből.... Eldőlt, hogy idén is megrendezésre kerül az "ÓRIÁS LESZEL" Sárospataki Sportfesztivál és Konferencia. Már az időpontja is megvan az öt napos rendezvények: 2015. május 9-10. és 15-16-17. Idén először az egyesület beadta a pályázatát az Erzsébet táborra, melynek döntését nagy izgalommal várja a vezetőség. Ugyan ilyen izgalommal várták az első SUSI-s kisbusz megérkezését is a sportiskolások. Nem kellett sokáig várni,            hiszen 2015 február 1-jén meg is érkezett a gépjármű. A TAO pályázat keretein belül vásárolt autóbusz kilenc személyes, és Opel Vivaro márka jellel van ellátva. A Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola vezetősége büszke arra, hogy sikerült megvásárolni a járművet, melyet már használatba is vették - nagy örömmel - a sportolók. Ám az öröm nem ér végett... Hamarosan megérkezik a második kisbusz is...

 

További információ: www.facebook.com/pages/Sárospataki-Utánpótlásnevelő-Sportiskola és www.susi.mlap.hu.

 

 

A SORSOLÁS INNEN LETÖLTHETŐ!

AZ OPEL DI-FER - MOGYI KUPA SÁROSPATAKI FELNŐTT TEREMLABDARÚGÓ TORNA VERSENYKIÍRÁSA INNEN LETÖLTHETŐ.

SORSOLÁS: 2014. DECEMBER 22. (hétfő) - 18 óra - ÁVG. ÉLŐ KÖVETÉS = www.sarospatak.hu;

 

A SORSOLÁS UTÁN MINDEN CSAPAT AZONNAL MEGKAPJA EMILBEN A MÉRKŐZÉSEK SORRENDJÉT!

OPEL DI-FER - MOGYI KUPA

VI. SÁROSPATAKI FELNŐTT NEMZETKÖZI TEREMLABDARÚGÓ TORNA

 

Rengeteg gól, kiváló mérkőzések, remek hangulat és 30 csapat fogja jellemezni az OPEL DI-FER - MOGYI Kupa - VI. Sárospataki Felnőtt Nemzetközi Teremlabdarúgó Tornát, melyet 2014.december 27-28-án és 2015. január 2-3-4-én rendezik meg Sárospatakon, az Árpád Vezér Gimnázium sportcsarnokában. Az eseményre jelen pillanatban már csak 4 hely kiadó! A kupa színvonalát emelni fogja, hogy több NBI-es, NBII-es és NBIII-as játékos lép majd pályára. Kiegészítő programokkal is várták a szervezők a kilátogató nézőket, hiszen lesz büntetőrúgó verseny, tombolasorsolás, fénytechnika a döntő előtt, tv közvetítés (ZTV) és gyermek bemutató mérkőzés is. A tombolasorsolás fődíja 3 napos WELLNESS hétvége lesz.

 

INFORMÁCIÓ = 

https://www.facebook.com/sarospatakiteremfoci

www.susi.mlap.hu

spataksusi@gmail.com

www.sarospatak.hu/sport

 

NEVEZÉS: +36704504260 és spataksusi@gmail.com


EDDIG NEVEZETT CSAPATOK:

DREAM TEAM,

TOKAJI EVINOR,

SZLOVÁKIA FC CSABA,

KUGLOF,

NEMZETI TISZAFÜRED,

FC LAMES,

PAKSI BARÁTI KÖR,

VIKTOR SECURITY - ZALAHÚS ZRT.,

TISZAKARÁD,

AFTER,

HOTEL DÉLIBÁB,

DRINK TEAM,

FRIENDS,

SZERENCS,

HEICHE-STK UP,

DREAM CAR,

OPEL DI-FER,

TOM TAILOR - LEVI SPORT,

TOKAJ,

NUNO BARÁTI KÖRE,

MATES- DABAS,

SOSE HALUNK MEG,

HUNYADI ABC-KENÉZLŐ,

MD,

CSONTDARÁLÓK,

OVB-MISKOLC.

 NŐI FOCI

A SUSI női felnőtt megyei I. osztályú labdarúgó csapatának utolsó őszi mérkőzése 2014. november 16-án (vasárnap) lesz 11.00 órától az REFI műfüves pályáján. Az ellenfél a BTE Edelény csapat lesz! A szervezők mindenkit szeretettel várnak! A belépés díjtalan!

  A Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola hírei

2014. november 2-án (vasárnap) rendezte meg a Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskolaazt a labdarúgó tornát, melyen hét csapat képviseltette magát. A pataki 2003-2004-es korosztály ezzel a szereplésével belépett az egy éve zajló INTERLIGA küzdelem sorozatba, amely Vachter Tamás edző szerint jó alapot fog szolgáltatni a közeljövőre nézve. Az eseményen részt vett egyesületek: Nagybánya, Nagykároly, Szatmárnémeti, Cigánd, Tarpa, Mátészalka, SUSI. A rendezvény a sárospataki sportpályán került lebonyolításra. A kupán a szervezők érem és serleg díjazással jutalmazták a csapatokat! Eredmények: www.susi.mlap.hu

A női felnőtt labdarúgó csapat egy mérkőzés kivételével (BTE Edelény, nov. 16.), lejátszotta az összes bajnoki labdarúgó mérkőzését. A Balogh tanítványok jól szerepelnek, és több mérkőzésen is küzdeni tudásból jelesre vizsgáztak. Eredmények: SUSI – Kurityán 5:1; - Mezőköved 0:1; Sajóvölgye SE 8:0; KBSC 1:3; Szerencsi VSE 3:2.

A kéziseknél, Bodorovics Tamás, a 2003-as leány csapat edzője elmondta, hogy még az éven három fellépésük lesz a sportolóknak, mégpedig Hajdúnánáson, Nyíregyházán és Miskolcon.

 

Továbbra is várják a sportiskolába azokat a gyerekeket, felnőtteket, akik szívesen szeretnének sportolni. Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet:

-Zsófi József; +36306635002 (labdarúgás: U8, U9)

-Vachter Tamás; +36202628581 (labdarúgás: U11, U12)

-Balogh Tamás; +36208086268 (női labdarúgás)

-Gönczy Zoltán; +36202217597 (női labdarúgás)

-Belicza János; +36704504260 (labdarúgás: U7)

-Vachter Tamás; +36202628581 (labdarúgás: U13)

-Hevele István; +36704594309 (kézilabda leány U13, U14)

-Bodorovics Tamás; +36306956154 (kézilabda leány U11)

-Hevele István; +36704594309 (kézilabda leány U7, U8)

 

 A SUSI női felnőtt megyei I. osztályú labdarúgó csapatának következő bajnoki mérkőzése 2014. október 26-án (vasárnap) lesz 11.00 órától az ÁVG sportcsarnokában. Az ellenfél a nagy rivális a Kazincbarcika lesz! A találkozó végeredménye akár a bajnokság végkimenetelét is befolyásolhatja! A szervezők mindenkit szeretettel várnak! A belépés díjtalan!

 

  XXIV. SUSI KUPA -  KÉZILABDA ÉS LABDARÚGÓ TORNA

2014. október 18-19-én (szombat – vasárnap) rendezte meg a Magyar Kézilabda Szövetség és a Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskolaazt a kézilabda és labdarúgó tornát, melyen négy korosztály, 17 csapata vett részt.

Az eseményen részt vett korosztályok:

- 2003-2004-es lány KÉZILABDA TORNA

(Országos Gyermekkézilabda Bajnokság – Kulcsár Anita régiójának sárospataki fordulója)

- 2005-2006-os fiú LABDARÚGÓ TORNA

- 2003-2004-es fiú LABDARÚGÓ TORNA

A nagyszabású rendezvény az Árpád Vezér Gimnázium sportcsarnokában valamint a Sárospataki Sportpályán került megrendezésre. A kupán a gyermekek érmeket, serlegeket és okleveleket kaphattak a játék öröme mellett.

A kéziseknél remek meccseket játszottak a neves csapatok, ahol a SUSI egy győzelemmel (Kazincbarcika) és egy vereséggel zárta (Kisvárda), az Országos Gyermekkézilabda Bajnokság – Kulcsár Anita régiójának sárospataki fordulóját. Résztvevő csapatok: Debrecen, Nyíregyháza, Kisvárda, Tiszavasvári, Kazincbarcika, Miskolci Sportiskola, Hajdúnánás, Kalmár Zoltán DSE, SUSI. A csapat tagjai: Cseke Flóra, Horváth Kiara, Hajdu Lilla, Mudróczki Lilla, Csizmár Petra, Kántor Kincső, Kovács Eszter, Perényi Anna, Rák Orsolya, Spisák Zsófia, Bodnár Lea, Gergátz Emese, Braun Biri Bori – játékosok; - Bodorovics Tamás – edző.

A focisták kiváló időben játszhatták végig a tornát, ahol többek között hazai elsőség is született. Az eredményhirdetésnél a díjakat Vachter Fanni a sportiskola U13-as csapatának a játékosa adta át. Eredmények:

2003-2004-ben született korosztály – U12-U11:

1. SUSI ZÖLD

2. CIGÁND SE

3. SUSI PIROS

4. BODROGHALOM SE

 

2005-2006-ban született korosztály – U10-U9:

1. CIGÁND SE

2. SUSI KÉK

3. SUSI FEKETE

4. BODROGHALOM SE

A csapat tagjai (2004): Tresz György, Tallárom Balázs, Repei Mátyás, Tán Gergő, Kántor Benedek, Bódisz Ábel, Vaszilkó Bálint, Greskó Dominik, Czinke Nimród, Sereg Bendegúz,  (2003): Baráth Levente, Baranyi Sándor, Sohajda András, Sprencz Ádám, Oláh Dániel, Miczák Márk, Bódi Ádám, Kovács Zsombor, Melika Bence, Karászi Róbert - játékosok; - Vachter Tamás – edző.

 

A csapat tagjai (U10): Baráth Levente, Branthuber Áron, Bódog Ákos, Poroszka Martin, Czifra Meliton, Csikó Rolland, Fekete Dávid, Gáliczki Előd, Hunyady Gergő, Kék Tamás, Kuti János Zoltán, Kalocsai Viktor, Kocsis Bence, Matisz Marcel. Melika Dániel, Simai Soma, Sohajda Szabolcs, Sztankó Bence, Szabó, Velejti Domokos, Tresz György, Waller Bálint, Wersum Balázs- játékosok; - Zsófi József – edző.

   

  XXIV. SUSI KUPA -  KÉZILABDA ÉS LABDARÚGÓ TORNA

2014. október 18-19-én (szombat – vasárnap) rendezi meg a Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskolaazt a kézilabda és labdarúgó tornát, melyen négy korosztály, 17 csapata vesz részt. Az eseményen résztvevő korosztályok:

- 2003-2004-es lány KÉZILABDA TORNA (Országos Gyermekkézilabda Bajnokság – Kulcsár Anita régiójának sárospataki fordulója)

- 2005-2006-os fiú LABDARÚGÓ TORNA

- 2003-2004-es fiú LABDARÚGÓ TORNA

A nagyszabású rendezvény az Árpád Vezér Gimnázium sportcsarnokában (okt. 19. - kézilabda) valamint a Sárospataki Sportpályán (okt. 18. - labdarúgás) kerül megrendezésre. A belépés díjtalan és a szervezők nagy szeretettel várnak, minden kedves szurkolót. A kupán a gyermekek érmeket, serlegeket és okleveleket kaphatnak a játék öröme mellett. Nevezett csapatok: Debrecen, Nyíregyháza, Kisvárda, Tiszavasvári, Kazincbarcika, Miskolci Sportiskola, Hajdúnánás, Kalmár Zoltán DSE, Bodroghalom (2 csapattal), Encs, Cigánd, SUSI (5 csapattal). HAJRÁ SÁROSPATAK! HAJRÁ SUSI! www.susi.mlap.hu

XXIV. SUSI KUPA - KÉZILABDA TORNA

MAGYAR KÉZILABDA SZÖVETSÉG ORSZÁGOS GYERMEKBAJNOKSÁGA - Kulcsár Anita régió B -kézilabda-női-U-11-bajnoki csoport

2014. október 19. (vasárnap) - ÁRPÁD VEZÉR GIMNÁZIUM, SPORTCSARNOK (3950, Sp., Arany J. 3-7.)

09:00                         Kazincbarcikai KSE         -          Sárospataki Utánpótlásnevelő SI

09:50                         Debreceni SC KKN Kft    -          Miskolci Vasutas Sportclub

10:40                         Hajdúnánás Sport Klub    -          Kazincbarcikai Kézilabda Sport Egyesület

11:30                         Miskolci VSC                      -         Kalmár Zoltán Általános Iskola DSE

12:20                         Kisvárdai KC                     -          Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola

13:10                         Nyírsuli Kft.                        -          Kalmár Zoltán Általános Iskola DSE 

14:00                         Nyírsuli Kft.                        -          Debreceni SC KKN Kft

14:50                         Hajdúnánás Sport Klub    -          Tiszavasvári Sportegyesület 

XXIV. SUSI KUPA – LABDARÚGÓ TORNA - 2014. október 18. (szombat)

SÁROSPATAKI SPORTPÁLYA

1.     900 – 925  :           „A pálya”           SUSI FEHÉR – SUSI BORDÓ              (2005)

2.      900– 925  :           „B pálya”            SUSI KÉK – SUSI PIROS                      (2003)

3.      925–950  :            „A pálya”           CIGÁND – BODROGHALOM             (2005)

4.      925–950  :            „B pálya”           CIGÁND – BODROGHALOM             (2003)

5.      950–1015  :          „A pálya”           SUSI BORDÓ – CIGÁND                     (2005)

6.     950  – 1015 :         „B pálya”           CIGÁND – SUSI PIROS                        (2003)

7.     1015 –1040  :        „A pálya”           SUSI FEHÉR –  BODROGHALOM     (2005)

8.      1015–1040  :        „B pálya”            SUSI FEHÉR – BODROGHALOM      (2003)

9.      1040–1105  :        „A pálya”           BODROGHALOM –  SUSI BORDÓ    (2005)

10.               1040–1105  : „B pálya”        BODROGHALOM – SUSI PIROS       (2003)

11.             1105–1130  : „A pálya”                  SUSI FEHÉR –CIGÁND                       (2005)

12.                       1105–1130  :           „B pálya”          SUSI FEHÉR – CIGÁND                      (2005)

Eredményhirdetés = 1130 ÓRAKOR

   NYOLCADIK ÉVKEZDÉS A SUSI-BA

Nyolcadik évét kezdte a SUSI… A Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskolában is elkezdődött a tanév! Olyannyira, hogy a női labdarúgók már le is játszották első három bajnoki mérkőzésüket a megyei első osztályban. Az első fordulóban a masszív bőcsi csapat volt az ellenfél, amely ellen 2:1 arányban nyertek a lányok. A következő mérkőzésen a nagy rivális, a Tiszalúc várt a sárospatakiakra, ahol meggyőző játékkal, 6:2-es hazai siker született. A harmadik fordulóban pedig a tavalyi arany érmes Encs ellen 1:1-es döntetlen született. A további részletes program a www.susi.mlap.hu-nmegtalálható!

Nemcsak a lányok, a fiúk is megkezdték a felkészülést az őszi idényre. A 2003-as és a 2005-ös korosztályban is történtek személyi változások, hiszen Punyi Gyulát és a Budai Viktor – Hoffmann Gábor edző párost, Zsófi József és Vachter Tamás váltotta a kispadon. Punyi Gyula tanár úrnak az országos labdarúgó asszisztensi keretben, Budai Viktornak Londonban, Hoffmann Gábornak Sátoraljaújhelyben kívánunk sok szerencsét! Az éven is sok feladata lesz a SUSI-s labdarúgó csapatoknak, hiszen a Bozsik programban, az interligában és különböző tornákon is részt kell venniük! Sőt, az a megtiszteltetés érte az U13-as csapatot, hogy részt vehettek az OTP Bank Bozsik-program Tanévindító Gyermeklabdarúgó Egyesületi Fesztiválján, 2014. október 4-én, Telkiben. Nagyon jó és ügyes játékkal, az öt csapatos döntőn, ezüst érmet szereztek a sportiskolások. Az ellenfelek voltak: Hódmezővásárhelyi SC (1:1), Budakeszi Labdarúgó Akadémia (3:0), Szekszárdi Utánpótlásnevelő Sportiskola (1:0), Zalaegerszegi TE (0:4). Az ünnepélyes eredményhirdetésnél az érmeket Nyilasi Tibor, Kisbaranyi Sándor és Öze Tibor adta át. GRATULÁLUNK! A csapat tagjai: Vachter Fanni, Baráth Benedek, Kovács Zsombor, Mózes Tamás, Batta Gergő, Novák Szabolcs, Tagai András, Hunyadi Bence, Gócs Bálint, Ardó Alex, Miczák Márk, Bódi Ádám, Szendei Gábor,– játéksok; Vachter Tamás – edző.

A kézilabdások is már javában dolgoznak, sőt a 2003-2004-es csapat 2014 szeptemberében kettő alkalommal is helyt kellet hogy álljon. Az események az országos felmenőrendszerű gyermekbajnokság keretein belül Kisvárdán és a Kazincbarcika rendezésében, Putnokon voltak. A Bodorovics tanítványok Kisvárdával, Hajdúnánással és Tiszavasvárival játszottak. Ennek a rendezvénynek a célja, hogy mindenki játéklehetőséget kapjon, és felkészüljön a további feladatokra. A sárospataki forduló időpontja is megvan, mely október 19-én lesz, az ÁVG-ben. A csapat tagjai: Cseke Flóra, Horváth Kiara, Hajdu Lilla, Mudróczki Lilla, Csizmár Petra, Kántor Kincső, Kovács Eszter, Perényi Anna, Rák Orsolya, Spisák Zsófia, Bodnár Lea, Gergátz Emese, Braun Biri Bori – játékosok; - Bodorovics Tamás – edző. Minden szurkolót szeretettel látnak a szervezők. A nagyobb lányoknál (’99) is váltás történt a kispadon, hiszen Hevele István lett a vezető edző. Hardon Csabának sok jó mérkőzést kíván a vezetőség az STC-n belül.

Továbbra is várják a sportiskolába azokat a gyerekeket, felnőtteket, akik szívesen szeretnének sportolni. Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet:

-         Zsófi József; +36306635002 (labdarúgás: U8, U9)

-         Vachter Tamás; +36202628581 (labdarúgás: U11, U12)

-         Balogh Tamás; +36208086268 (női labdarúgás)

-         Gönczy Zoltán; +36202217597 (női labdarúgás)

-         Belicza János; +36704504260 (labdarúgás: U7)

-         Vachter Tamás; +36202628581 (labdarúgás: U13)

-         Hevele István; +36704594309 (kézilabda leány U13, U14)

-         Bodorovics Tamás; +36306956154 (kézilabda leány U11)

-         Hevele István; +36704594309 (kézilabda leány U7, U8)

   SIKERES SUSI-S PÁLYÁZATOK

Sikeres volt a Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola számára a 2013/2014-es évad! Hiszen elég ha csak a 2002-es interligában induló focisták összetett negyedik helyéről (10 csapat), vagy akár a 2003-as lány kézisek ERIMA Országos Bajnokság – Kulcsár Anita régiójának – bronz érméről beszélünk (7 csapat). De a többi hat korosztály is remekül fejlődött. A legújabb csapat, azaz a női megyei első osztályban szereplő labdarúgók végül ezüst érmesek lettek (9 csapat), ráadásul a bajnokság gólkirálya Takács Brigitta lett, 28 találattal. Külön ki kell emelni a sportiskola életében immáron negyedik alkalommal megrendezendő MOGYI – SUSI „Óriás leszel” Sportfesztivált és Konferenciát, melyet ebben az évadban – a sárospataki önkormányzattal és egyesületekkel karöltve – öt naposra bővítették a szervezők!

Egy ilyen szezon után bíznak benne a sportiskola vezetői, hogy hasonló színvonalú eredmények, események lesznek a 2014/2015-ös idényben is. Ennek érdekében pályázott az egyesület a TAO keretein belül ismét! A Magyar Kézilabda és a Magyar Labdarúgó Szövetség – előző évekkel ellentétben – nagyon hamar elbírálta a sportfejlesztési programokat. A SUSI nagyszerű eredményeket ért el ezen a téren is! A jóváhagyott határozatban a következő jogcímek és összegek szerepelnek:

KÉZILABDA:

Tárgyi eszköz beruházás jogcím: 2.840.886Ft. + önerő (tartalmazza: 9 fős kisbusz, laptop, projektor)

Utánpótlás nevelés jogcím: 3.159.144 Ft. +önerő;

LABDARÚGÁS:

Tárgyi eszköz beruházás jogcím: 2.840.886 Ft. +önerő (tartalmazza: 9 fős kisbusz, kamera, hangosítás)

Utánpótlás nevelés jogcím: 6.160.004 Ft. +önerő;

Ezeket az összegeket a sportiskolának 2014 december 20-ig van lehetősége feltölteni. Az egyesület vezetősége óriási előrelépésnek tartja a két kisbusz megvásárlásának lehetőségét!

Lassan vége a nyári szünetnek, így elindulnak az edzések is, mind a kézilabda mind a labdarúgó szakosztályon belül. Ráadásul az átszervezett kézilabda bajnokság okán, az 1999-2000-es lány kézisek az Országos Serdülő Bajnokságba nyertek besorolást! Az edzők továbbra is várják a sportolni vágyó gyermekek jelentkezését minden korosztályban! Információ: spataksusi@gmail.com; +36704504260; www.susi.mlap.hu.  

 

  

SÁROSPATAKI SPORTFESZTIVÁL ÉS SPORTKONFERENCIA

2014. MÁJUS 17-18. és 23-24-25.

5 NAP – 21 SPORTÁG – 10 HELYSZÍN –

több mint 70 CSAPAT – több mint 1100 résztvevő

A TELJES CIKK ÉS EREDMÉNYLISTA LETÖLTHETŐ INNEN!

AZ ÖSSZES KÉP MEGTEKINTHETŐ: WWW.SAROSPATAK.HU ÉS A GYORSHÍREIBEN!

2014. május 17-18-án és 23-24-25-én, a Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola és a sárospataki sportegyesületek szervezésében került megrendezésre a IV. „Óriás leszel” MOGYI – SUSI – Sárospataki Sportfesztivál és S

Oldalmenü
Diavetítő
Naptár
Szavazás
Mikor alakult a SUSI?
2000
2002
2006
2007
2008